031 666 188 info@riki.si

Pogoji

RABATI

Rabate določamo glede na višino zneska na fakturi, oziroma po pogodbi poslovnega partnerja.

SPLOŠNI POGOJI

Cene so franco RIKI d.o.o. . Cene v katalogu POSLOVNA DARILA in na spletni strani www.riki.si so veleprodajne in ne vsebujejo DDV-ja 22% (davka na dodano vrednost). Veljajo pa do odprodaje zalog ali izdaje novega kataloga. Blago Vam opremimo v roku 7 dni od plačila. Pri naročilu tiska ali vezenja se rok dobave podaljša za čas, ki je potreben za tisk.

-20% ZA 20 LET PODJETNIŠTVA

Ponujen popust -20% za 20 let podjetništva velja za naročila artiklov z pripisanim popustom: „-20% za 20 let podjetništva”. Velja za originalno embalažo(karton) pakiranja, oziroma za poln karton enega artikla. Na primer: kemični svinčniki, obeski, vžigalniki in ostali drobni promocijski material pakirani po 1.000 kos, koledarji, rokovniki, itd. pakirano 25 kos

PLAČILNI POGOJI

Cene so oblikovane za plačila po predračunu oz. ob prevzemu blaga. Za stalne in zveste stranke podjetja RIKI d.o.o. pa veljajo plačilni pogoji po pogodbi.

NAROČANJE BLAGA IN INFORMACIJE

Blago lahko naročite s tiskom ali brez. Na podlagi vašega naročila pa vam bomo sestavili ponudbo. Naročila sprejemamo po FAXU: 02/56 44 999, e-mailu: info@riki.si, Na telefonih številkah: 02/56 44 990 in 02/56 44 991 pa smo Vam na voljo za vse informacije.

IZDAJA BLAGA

Blago izdamo: 1. Ob prejemu nakazila na naš transakcijski račun pri NLB 02341-0253927322. 2. Ob plačilu računa na sedežu podjetja, ob prevzemu naročenega blaga. 3. Ob plačilu po povzetju, vendar le za nepotiskano blago. Ker smo VELEPRODAJA, je prodaja namenjena pravnim osebam, samostojnim podjetnikom, društvom, organizacijam, zavodom, klubom in drugim subjektom, ki so priglašeni na davčni upravi izključno v promocijske namene.

DOSTAVA BLAGA

V primeru, da zaloga določenega artikla poide, ne jamčimo ponovne nabave blaga. Blago lahko prevzamete osebno ali pa ga prejmete po POŠTI SLOVENIJE ali vašem pogodbenem distributerju, če tega pri naročilu navedete. Stroške dostave poravna kupec po uradnem ceniku distributerja ob prevzemu naročenega blaga. Za naročila nad 900€ pa vam dostavo krije naše podjetje.

MINIMALNA KOLIČINA NAROČILA

Minimalne količine naročila za drobne artikle (kemični svinčniki, vžigalniki...) so njihova originalna pakiranja, običajno 50 kos. Za majice, kape, koledarje, dežnike, koledarje, majice, vetrovke in podobno pa 10 kos po barvi ali modelu.

KONČNE DOLOČBE

Morebitne reklamacije je potrebno uveljaviti v zakonskem roku 8 dni od prevzema blaga s komisijskim zapisnikom. Zgolj telefoničnih reklamacij ne sprejemamo, oz. ne moremo upoštevat. Morebitna reklamacija ne velja za blago s tiskom, če tisk ni bil naročen pri nas. Vsi artikli na spletni strani in v naših katalogih so namenjeni za promocijske namene naših strank. Maloprodaje ni. Artikli niso namenjeni v prodaji na drobno. Pri tisku kataloga ali na spletni strani ne izključujemo možnost napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo.

USTVARJAMO ZADOVOLJSTVO Z NAVDIHOM!